Zonder koffie zijn de meeste mensen en ook vaak de meeste bedrijven nergens. We kunnen dan ook wel stellen dat goede koffie van levensbelang is voor een goede bedrijfsvoering. In de ochtend, als iedereen op het werk komt, dan worden vaak al de eerste koppen koffie gedronken. De gebeurtenissen van de vorige dag worden besproken of dat ene televisieprogramma dat zo spraakmakend was en dan kan er gestart worden met de werkdag. Door het drinken van koffie krijg je energie en kun je er weer vol tegenaan. Als er klanten op bezoek komen dan is het natuurlijk ook belangrijk dat je goede koffie kunt aanbieden. Daarom moet er ook een goed koffiezetapparaat aanwezig zijn in elk bedrijf. Hebben jullie nog geen professioneel of minimaal een echt koffieapparaat? Dan is het tijd dat er een zakelijke koffiemachine wordt aangeschaft!

Een goede koffiemachine is een belangrijke investering

Door gebruik te maken van een goed koffiezetapparaat kun je de werknemers en klanten tevreden houden. Goede koffie is voor veel mensen belangrijk als brandstof om de dag door te komen. Je gaat scherper denken, blijft helder en kunt er weer even tegenaan. Een goed koffiezetapparaat kopen voor de zaak is dan ook een belangrijke en zeer goede investering. Als er alleen een apparaat aanwezig is waar waterige slappe bakkies uit kunnen worden gehaald, dan zal dit ook effect hebben op de prestaties van de werknemers. Andere voordelen van zakelijke koffiemachines aanschaffen is dat er snel kopjes koffie gezet kunnen worden zodat klanten bijvoorbeeld niet hoeven te wachten en dat er geen koffie gemaakt hoeft te worden door de werknemers zelf. Dat scheelt veel tijd.
Zakelijke koffiemachines aanschaffen

Waar kun je zakelijke koffiemachines aanschaffen?

Een zakelijke machine voor het maken van koffie kun je pas kopen als je weet wat je als bedrijf nodig hebt. Hoeveel koppen koffie worden er bijvoorbeeld gemiddeld dagelijks gedronken, moeten er verschillende soorten koffie uit het apparaat komen, wil je koffie die vers gezet wordt met koffiebonen of filterkoffie. Allemaal belangrijke vragen die je moet beantwoorden voordat je zakelijke koffiemachines aanschaffen kunt. Naast deze zaken kun je er ook voor kiezen om een apparaat te kopen, te huren of te leasen. Het is belangrijk om bij de aanvraag van offertes ook te letten op eventuele extra kosten. Bij een huur- of leasecontract heb je namelijk ook vaak te maken met kosten voor het onderhoud, de service en reparaties aan het apparaat. Neem ook de kosten per kopje koffie mee in het maken van de keuze voor een apparaat.

Categorieën: Culinair