Wanneer we terugkomen van vakantie hebben de meesten van ons dubbele gevoelens. Aan de ene kant is het fijn weer thuis te zijn in onze vertrouwde omgeving. Maar aan de andere kant missen we natuurlijk de vakantielocatie en alles waar we daarvan konden genieten. Dan heb ik het natuurlijk over zaken zoals het strand, de zon, zee en heerlijk eten. Of avontuurlijke ervaringen en stappen. Maar we missen vaak ook de luxe van het resort of hotel waar we zijn verbleven. In dit artikel bespreek ik een aantal tactieken om de luxe van het hotel of resort naar je eigen huis te halen.

Badkamer

Er zijn twee kamers in je huis die de meeste aandacht nodig hebben als je ze als een hotel wilt laten voelen. Deze kamers zijn de slaapkamer en de badkamer. Ik ga verder in dit artikel in op de slaapkamer maar ik wil eerst de badkamer bespreken. Er zijn een aantal simpele tips om je badkamer de luxe van een prachtig hotel te geven. Ten eerste wil je een handdoek radiator installeren. Het is natuurlijk harstikke fijn als je na een fijne douche ook een warme handdoek om jezelf heen kunt wikkelen. Een andere fantastische installatie is een regendouche. Met een regendouche kun je douchen alsof je onder een zachte regenstroom staat. Deze douchekoppen worden vaak in hotels gebruikt en verbeteren in een keer gigantisch je douche ervaring.

Een andere goede tip is om een paar geurkaarsen in je badkamer te plaatsen. Dit geeft je badkamer in een klap een stuk fijner aanzicht en doet het ook lekker ruiken. Als je samen met je geliefde in bad gaat zijn geurkaarsen natuurlijk fantastisch voor een romantische sfeer.

Slaapkamer

Een goede manier om je slaapkamer meer als een hotel te doen aanvoelen is door te investeren in een groter bed en ook natuurlijk een fijn matras en mooie lakens. De slaapkamer zal er ook mooier en luxer uitzien als je dagelijks netjes je bed opmaakt. Een mooie stoel kan ook een fantastische optie zijn voor je slaapkamer aangezien je vaak een luxe stoel of bank in een hotelkamer ziet. Veel mensen besteden vaak minder aandacht aan hun slaapkamer tijdens de inrichting omdat ze hier vaak geen gasten ontvangen. Maar je brengt er zelf natuurlijk veel tijd door. Geef jezelf daarom de luxe van een mooie met stijl ingerichte slaapkamer. Ook hier is sfeerverlichting een must dus investeer in een dimmer.

Categorieën: Kunst