Of je nu kind bent, of al een volwassenen. Je bent altijd wel weg van bepaald speelgoed. Als kind zie je het in ieder geval als speelgoed en voor de volwassenen onder ons kunnen het echte collectors items zijn. Maar dan moet je ze natuurlijk wel hebben en een plek in huis hebben om ze te stallen.

Speelgoed treinen voor de kleintjes.

Natuurlijk zijn speelgoed treinen super leuk voor de kinderen. Er zijn super veel verschillende treinen te vinden en soms heb je een super mooie speelgoed trein die ze niet aan hun zijde laten afwijken. Deze willen ze altijd bij zich hebben. Het is altijd leuk als een kind zijn favoriete speelgoed heeft die hij overal mee naar toe wilt nemen en altijd bij zich wilt hebben. Soms gaat het zo ver dat ze er zelfs mee willen slapen. En dat is niet erg, iedereen is jong geweest dus we snappen het allemaal meer dan genoeg. Maar het voordeel voor de kinderen, is dat je super veel varianten hebt op de speelgoed treinen. Je hebt ze in allerlei vormen en maten en ook nog van verschillende materialen. Dus er zit altijd wel een mooie trein tussen en voor ieder wat wils.

Echte collector items.

Maar onder de speelgoed treinen heb je ook nog de echte collector items verstopt. De model treinen die door menig trein liefhebber worden gespaard en wordt geëtaleerd in huis. Of op hun eigen plekje waar de collectie mag shinen. Verzamelaars kunnen hun leven wijden natuurlijk aan hun verzameling, en soms misschien in doordraaien. Maar waarom zou je daar rekening mee houden als je hobby je lief is. Kijk wanneer het doorslaat, dan mag er best een stop op gezet worden. Maar zolang je er echt nog plezier uit haalt en kan genieten van jouw verzameling. Wie zijn dan andere mensen om te zeggen dat je moet stoppen. Want je kan altijd nog mooie nieuwe modellen vinden die in jouw collectie passen. Treinen zullen altijd gemaakt worden in verschillende vormen en maten. De technologie in het aanpassen van de treinen zal ook altijd doorgaan. Dus jouw collectie zal daarom ook nooit stoppen. Er zullen altijd nieuwe treinen bij komen die jij kan toevoegen aan de collectie.

Heb jij zelf ook een verzameling of collectie van iets? Wij zijn erg benieuwd waarvan jij een verzameling hebt. En je bent nooit te oud om spullen te verzamelen.

Categorieën: Kunst