zocultuur.nl

Hulp bij internationaal verhuizen

internationaal verhuizen

Een collega van mij heeft onlangs het besluit genomen om terug te verhuizen naar Spanje. Zij heeft daar een prachtig aanbod gekregen om haar carrière een boost te geven en heeft daar veel vrienden en familie wonen. Toch is het een behoorlijke stap voor haar en het gezin, die hier in Nederland zijn opgegroeid. Een hoop moet worden geregeld bij internationaal verhuizen. Gelukkig hoeft ze zich over één ding geen zorgen meer te maken en dat is het verhuizen zelf. Er zijn een aantal bedrijven die bij internationaal verhuizen hulp verlenen, waaronder ‘VanderVelde ‘tVeentje verhuizingen’.

Verhuizingen binnen de Europese Unie

Voor verhuizingen binnen de Europese Unie wordt niet altijd een verhuisbedrijf ingeschakeld. Dit komt omdat de regelgeving binnen de Europese Unie het internationaal verhuizen gemakkelijker maakt. Men denkt dit vaak zelf te kunnen regelen en hoopt op een goede afloop. Toch komt hier een hoop stress bij kijken en zal het waarschijnlijk chaotisch aanvoelen. Het is daarom toch een goede zaak dit uit handen te geven. De verhuizers van ‘VanderVelde ‘tVeentje verhuizingen’ zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing als een geoliede machine verloopt. Zij zijn bekend met de wegen en hebben hierbij passende verhuiswagens. Ook zijn de verhuizers goed op de hoogte van de wet- en regelgeving die in de Europese Unie geldt wat betreft migratie, dus zullen zij niet voor verrassingen komen te staan. Dat geeft ook een gerust gevoel. Kun jij opgelucht het vliegtuig in en de verhuizers in alle ontspanning opwachten op jouw nieuwe bestemming.

Verhuizingen buiten de Europese Unie

Internationale verhuizingen buiten de Europese Unie komen vaak voor en naar verwachting nog vaker, indien de ‘Brexit’ doorgaat. Een verhuizing naar Londen mag dan nog wel binnen Europa zijn, maar dit is wel een verhuizing buiten de Europese Unie. Bij een verhuizing buiten de Europese Unie komt er vaak nog meer stress kijken. Allereerst omdat de afstand waarschijnlijk verder en overzees zal zijn. Populaire landen waar buiten de Europese Unie naartoe wordt verhuisd zijn Canada en de Verenigde Staten. Hiervoor zal een oceaan moeten worden overgestoken, wat al vaak voor meer chaos zorgt. Gelukkig zijn er genoeg verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuizingen buiten de Europese Unie. Zij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving van het land van bestemming en kunnen u helpen met de regels wat betreft het inpakken van de boedel. Het is immers niet meer zo simpel dat alles in een aantal verhuisdozen in een verhuiswagen kan worden getopt. Doorgaans wordt mee zeecontainers gewerkt en daar gelden andere regels voor. Het is maar goed dat er verhuisbedrijven zijn die zich hierin specialiseren!

Mobiele versie afsluiten