Als echt wandelaar ben ik graag onderweg. Deze hobby van me was de laatste jaren steeds meer afgenomen door m’n aanhoudende rugpijn. Door de rugpijn klachten verloor ik mijn motivatie en wil om te blijven wandelen. Na een tijdje was het genoeg geweest en ging ik opzoek naar een oplossing. Wat bleek? Een goed paar orthopedische schoenen was de oplossing.

Veel wandelen op vakantie

Als vakantieganger naar mooie landen is wandelen een belangrijk deel van m’n leven. Het wandelen in landen zoals Griekenland, Turkije, Portugal en Spanje zijn een aantal van mijn dierbaarste herinneringen. Nu ik minder last heb van rugpijn ga ik mijn volgende wandelvakantie plannen naar Ierland. Ierland stond al een hele tijd op mijn bucketlist maar het kwam er maar niet van. Nu is het dan eindelijk zover.

Speciale orthopedische schoenen

De schoenen die ik heb gekocht zijn speciaal ontworpen voor mijn voeten. Samen met speciale inlegzolen krijg ik de juiste ondersteuning om goed te kunnen wandelen zonder last van m’n rug te krijgen. Door het speciale materiaal en de extra ruimte in de schoen loop ik weer normaal.

4 daagse droom

Nu het lopen weer zonder pijn gaat heb ik als doen om volgende jaar de Nijmeegse vierdaagse te lopen. Vriendinnen van me hebben dat al eens gedaan maar toen moest ik helaas afhaken vanwege rugklachten. Nu ga ik trainen en ben ik vastberaden om mee te lopen. Natuurlijk hoort het afsluiten van de vierdaagse er dan ook bij met een groot eindfeest. Ik hoop dat ik dan nog niet kapot ben van het lopen.