Iedereen heeft wel eens nagedacht over een droomvilla. Een groot huis aan de kust met palmbomen eromheen en een hangmat in de tuin? Ideaal toch! Vroeger keek ik vaak naar MTV cribs en toen zag ik de meest uiteenlopende huizen met de gekste interieuren en de mooiste auto’s. Als ik een ding weet wat jouw droomvilla compleet maakt dan zijn het de volgende 5 dingen in deze blog. 

Je eigen privé zwembad

Elke droomvilla heeft natuurlijk zijn eigen privé zwembad. Of het nou koud of warm is, een echte villa hoort een zwembad te hebben. Daarnaast kan een zwembad natuurlijk ook altijd indoor gemaakt worden. Misschien is jouw droomvilla ook niet in Nederland maar in Zuid-Spanje of op een tropische eiland. Een klein watervalletje erbij, een opblaaskrokodil en je bent er helemaal klaar voor. Genieten in je droomvilla hoort er natuurlijk bij. 

Een grote oprit

Als je een droomvilla bezit hebt je natuurlijk ook een mooi wagenpark voor de deur staan. Hier moet je dan wel ruimte voor hebben. Wellicht heb je een garage bij je huis maar met meerdere gezinsleden is je garage al gauw vol. Als je bezoek hebt moeten zij natuurlijk ook hun wagen kwijt kunnen. Dit gaat alleen met een grote oprit aan de voorkant van je huis! Een grote oprit heeft natuurlijk een glad gestreken gazon met een hardhouten poortdeur

Pooltafel

Een droomvilla is niet compleet zonder een pooltafel. Een echte eyecatcher is natuurlijk zo’n grote tafel met een strakke rode bekleding aan de binnenzijde. Ook al houd je niet van poolen, een droomvilla hoort er minstens één te hebben. Zie het net als een centraal punt in je huis zoals de keukentafel, een plek waar iedereen samenkomt. 

Thuisbioscoop

Nu streaming diensten zoals Videoland en Netflix razend populair zijn hoef je eigenlijk bijna niet meer naar de bioscoop om een film te checken. Daarom is een thuisbioscoop nog beter als voorheen. Je hoeft namelijk niet alle films los te kopen en kunt gewoon vanuit je luie bioscoopstoel een filmpje aanzetten. Daarnaast kan je zelfs hele series kijken met je vrienden. Wie heeft nou een serie in de bioscoop gezien, niemand toch. 

Personeel

Een droomvilla is natuurlijk super vet. Feestjes bij het zwembad of chillen in de thuisbioscoop, maar wie ruimt de troep op of houd het gazon strak op de oprit? Als je echt een droomvilla wil hebben moet je ook zorgen voor personeel. Je hoeft natuurlijk niet elke dag iemand in huis te hebben, je kan er ook voor kiezen om de zoveel dagen een schoonmaakbedrijf te laten komen en een hovenier. Zo blijft jouw droomvilla een droomvilla.

Categorieën: Lifestyle