Ben je nog op zoek naar tegels voor in je badkamer? Naast de wand- en decortegels zijn een van de belangrijkste onderdelen van een badkamer de vloertegels. Nog op zoek naar tegels of vloertegels in het specifiek? Zoek niet verder! De tegels van Douche Concurrent zijn van hoge kwaliteit en worden binnen no time geleverd. 

 

Tegels voor in de badkamer

Er is een ruim assortiment aan tegels. Er valt niet alleen een onderscheid te maken tussen wand- en vloertegels, maar ook tussen de dikte, de kleur en de slijtklasse van de tegel. Daarnaast kan je als klant natuurlijk zelf bepalen hoeveel je wil spenderen aan de tegels in jouw nieuwe badkamer. Al vanaf 5,95 euro per vierkante meter is het mogelijk om jouw wand of vloer van nieuwe tegels te voorzien. Een groot verschil met deze tegels in vergelijking met andere tegels die in het huis worden gebruikt is dat ze waterbestendig zijn. Wel zo handig, aangezien de badkamer vaak een vochtige ruimte is. Alle badkamertegels zijn hier zo op aangepast, dat ze in de loop van de jaren het water zullen tegen houden en hun kleur blijven behouden. 

 

Vloertegels voor in de badkamer

Een vertakking van de tegel is de vloertegel. Ook deze tegels zijn in verschillende kleuren, maten en diktes beschikbaar. Wederom is het aan jou als klant om te bepalen hoeveel geld je voor de tegels wil en kan neerleggen. Voor elk is er wel wat wils. Zo kan je jouw badkamer een luxueuze uitstraling geven door te kiezen voor vloertegels met een marmeren effect. De kleur mag je natuurlijk zelf kiezen. Ga voor wit als je een schone look in jouw badkamer wil creëren of kies een donkergrijze teint om de badkamer warm aan te doen voelen. Het is volledig aan jou. 

 

Levertijd van de (vloer)tegels

De levertijd van de tegels is afhankelijk van de voorraad op dat moment. Sommige tegels zijn per direct te bestellen, terwijl er bij andere sprake is van een zogeheten wachttijd. Je kan de tegels dan binnen twee dagen in huis hebben maar de wachttijd kan ook oplopen tot een week. Dit hangt volledig af van de huidige voorraad, daar kan van te voren geen inschatting voor worden gedaan. Als je de tegels binnen een bepaalde tijd in huis wil hebben, is het dus van belang dat je altijd rekening houdt met een wachttijd van een week. Maak je geen zorgen, het prachtige resultaat van jouw badkamer is het wachten waard!

 

Categorieën: Lifestyle