zocultuur.nl

Gemakkelijk en snel een touringcar huren

touringcar huren

Als u een touringcar gaat huren dan zult u snel een aantal vragen hebben. Zo kunt u zichzelf afvragen bij welk bedrijf u uw touringcar moet huren. Wat een reële prijs is voor het huren, maar ook welk bedrijf nou de beste service levert. U wilt graag de beste service voor de beste prijs.

 

Prijs vergelijken van het huren van een touringcar.

Uw wilt een touringcar huren? Zelf heb ik onderzoek gedaan naar de verschillende prijzen die gehanteerd worden door een aantal verschillende verhuurders. Ik was namelijk verantwoordelijk voor ons bedrijfsuitje. Helaas bleek het huren van een touringcar nog een grote opgave te zijn. Ik zocht contact op met verschillende huurbedrijven. Vaak kreeg ik hierop niet eens een reactie! Wanneer ik de offertes ontving zag ik dat de prijzen soms 600 euro uit elkaar lagen. Dit terwijl de bussen bijna identiek waren. De prijzen verschillen dus enorm, het vergelijken van aanbieders kan dus zeer lucratief zijn.

 

Genoeg redenen om een touringcar te huren

Zelf organiseerde ik het bedrijfsfeest voor ruim 150 collega’s. Maar er zijn natuurlijk genoeg andere redenen op een touringcar te huren. Denk bijvoorbeeld ook aan schoolreisjes of vervoer naar een evenement. Zo kun je vaak een stuk goedkoper naar een concert omdat je de kosten kunt delen. Daarnaast heb je geen gedoe met parkeren, super handig!

Het is zelfs mogelijk om een zeer luxe touringcar te huren. Deze bussen beschikken over een toilet aan boord en ruime stoelen. De meeste beschikken zelfs over airconditioning, een koelkast en zelfs een koffie-unit. Ben je onderweg met je vrienden naar je favoriete band? Dan kun je zelfs jouw eigen cd afspelen in de muziekinstallatie van de bus. Om het echt luxe te maken is het zelfs mogelijk om catering aan boord te bestellen. Dus zet je rugleuning lekker naar achteren en geniet van een heerlijke busreis.

 

Naar het buitenland met de touringcar

Bij sommige aanbieders kun je zelf een touringcar huren om naar het buitenland te gaan. Je dient hierbij wel rekening te houden met extra kosten. De afstand zal namelijk een stuk groter zijn. Daarbij zullen de overnachtingskosten van de chauffeur ook betaald moeten worden. Voordeel is natuurlijk wel dat je zelf de route kunt uitstippelen en enorm veel bagage kan meenemen.

Mobiele versie afsluiten