zocultuur.nl

JOSH V, vrouwelijk met een luxe signatuur

JOSH V

Wie kent haar niet, JOSH V. Doorgebroken als model en inmiddels al 7 jaar eigenaar van het modelabel. Haar modelabel heeft alles waar een echte vrouw alleen maar van kan dromen. Haar merk straalt vrouwelijkheid uit maar ook klasse en luxe. In deze blog lees je alles over Josh en over hoe haar modemerk is ontstaan.

 

Hoe het merk Josh V ontstaan is

JOSH V werkte zelf vanaf jongs af aan al als model. Met haar blonde haar, goede maten en sterke blik wist ze catwalk en publiek te domineren. Mode was altijd al haar wereld maar ze wilde meer. Alleen model zijn was voor haar niet genoeg. Op dat moment besloot ze om te gaan ontwerpen. Ze maakte de ene na de andere schets en al haar schetsen werden goed ontvangen en ze wist waar de wereld naar op zoek was, een collectie die puur gericht was op vrouwen. Nu 7 jaar later is JOSH V een van de bekendste name in de modewereld wat betreft vrouwen en is ze niet meer weg te denken. Haar succes heeft ze grotendeels te danken aan haar familie. Ze komt uit een echte ondernemersfamilie waarin altijd hard werd gewerkt en dat is nog altijd terug te zien bij JOSH V.

 

De collectie van JOSH V

We zeiden het net al eventjes, Josh wilde een collectie ontworpen die puur gericht is op vrouwen en dat is gelukt. De collectie van JOSH V wordt gezien als vrouwelijk, chique en met een luxueus signatuur. Ze wil met haar collectie vooral de vrouwelijke vormen accentueren. Dit is goed terug te zijn in de smallere taille en broeken met skinny pasvorm. Qua kleuren en materialen maakt ze gebruikt van alles wat er op dit moment ook maar in is, als ze het maar op een vrouwelijk en luxe manier kan verwerken. Zo heeft ze bijvoorbeeld super stoere enkellaarsjes van leer maar door de schattige, speelse, zilveren details blijven de schoenen toch nog vrouwelijk. Dit doet ze bijvoorbeeld ook met pantalons. Ze maakt hiervoor bijvoorbeeld gebruik van wol met de kleuren zwart, wit en grijs maar daar de pantalon wat strakker te maken en de pijpen wat korter te maken, heeft het toch een vrouwelijk uitstraling in plaats van de oubollige uitstraling waar dit materiaal met deze kleur vaak mee wordt geassocieerd.

 

De modeaccessoires uit de collectie van JOSH V

Naast haar kleding heeft JOSH V ook oog voor details. Zo ontwerp ze bijvoorbeeld ook horloges en sieraden. Alle items weer vrouwelijk, luxe en chique zoals we gewend zijn. Het grote voordeel van deze accessoires is dat je ze overal bij kunt matchen. Ook al ga je een keer voor een basis outfit met wit shirt en jeans, maakt een accesiores van JOSH V je outfit helemaal af.

 

Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Neem snel een kijkje!

Mobiele versie afsluiten