zocultuur.nl

Hof van Saksen is een unieke vakantiebestemming

hof van saksen

Mijn bezoek aan het Hof van Saksen is iets wat ik eigenlijk nooit meer zal vergeten. In deze blog vertel ik daarom graag meer over mijn ervaring met dit vakantiepark dat gelegen is in Drenthe. Veel mensen gaan nog steeds lekker op vakantie in eigen land. Het Hof van Saksen is daarvoor een uitstekende bestemming. Als inwoner van de Randstad is er voor mij niets fijner dan de rustige provincie Drenthe opzoeken. Genieten van een luxe vakantie in Nederland is dus zeker mogelijk.

Ik kan het Hof van Saksen met een gerust hart een echt resort noemen. Wie nog dacht dat je hiervoor naar het zuiden van Europa moet afreizen, heeft het mis. De vele faciliteiten en de behulpzame medewerkers zorgen ervoor dat je een heerlijk gevoel krijgt tijdens je vakantie.

De uitstraling van het Hof van Saksen

Het Hof van Saksen bevindt zich in de Drentse plaats Nooitgedacht en is erg ruim opgezet. Dit luxe vakantiepark past prachtig in de natuurlijke omgeving van Drenthe, waar overigens erg veel te doen is. Dit vakantiepark vind ik een echte aanrader als het gaat om mooie en schone accommodaties. Ook voor culinaire hoogstandjes ben je bij dit vakantiepark op de juiste plek beland. Buitengewoon genieten is wat dit park probeer uit te dragen. Dat doen ze met overtuiging, want ik kon heerlijk ontspannen en genieten van een welverdiende vakantie.

Het Hof van Saksen heeft uitstekende faciliteiten

Voor mij als volwassen persoon was er in het Hof van Saksen genoeg te doen. Je kan hier heerlijk ontspannen in de sauna of in het binnenzwembad. Ook voor de kinderen zijn er genoeg activiteiten te doen, waardoor ouders ook ongestoord van hun vakantie kunnen genieten. Het subtropische zwembad zal ongetwijfeld de plek zijn waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Dit vakantiepark doet er alles aan om iedereen de perfecte vakantie te bieden.  

Het Hof van Saksen heeft unieke accommodaties

De accommodaties van het Hof van Saksen zijn erg ruim en hebben elk hun eigen thema. Ik verbleef zelf in een huis met als thema ‘kinderboerderij’. De uitstraling van dit huis vond ik erg gezellig en luxe. Ik kon heerlijk ontspannen in het ligbad, om vervolgens in slaap te vallen op een bed van hoge kwaliteit. Dit vakantiehuis voldoet aan alle wensen die je kan hebben. De fantastische ligging van dit vakantiepark in combinatie met de accommodaties en faciliteiten zorgen voor een unieke ervaring. Dit is voor mij genoeg reden om vaker terug te komen en om zoveel mogelijk mensen te vertellen over dit vakantiepark.

Mobiele versie afsluiten