zocultuur.nl

Onder een Hillhout overkapping zit je heerlijk

Hillhout overkapping

De lente, en dus hopelijk het mooie weer, staat weer voor de deur. En dan willen we allemaal maar één ding: buiten genieten. Dus de tuin wordt opgeknapt, het zwembad of de hottub wordt schoongemaakt en het tuinmeubilair wordt weer uit de schuur gehaald. Maar zeker in de lente kunnen de avonden nog best koud zijn. Een Hillhout overkapping is dan dé oplossing. Je zit onder een Hillhout overkapping heerlijk buiten, maar toch beschut. Je kunt er zelfs voor kiezen om een heater of straalkachel(tje) in je Hillhout overkapping te plaatsen. Zo weet je helemaal zeker dat je ook van de lenteavonden kunt genieten.

Maak van je Hillhout overkapping een echte tuinkamer

Een Hillhout overkapping kan je plaatsen waar jij maar wilt. Vooropgesteld dat je voldoende ruimte hebt in je tuin natuurlijk. Je kunt zo’n prachtige overkapping gebruiken op de manier die jij wilt. Maak er bijvoorbeeld een mooie tuinkamer van. Je kunt daar prachtige luxe (tuin) meubelen neerzetten en heerlijk genieten, ook wanneer het wat kouder is buiten. Je haalt dan, onder de overkapping, toch een frisse neus. Wanneer je kiest voor een grote overkapping kun je zelfs verschillende zitjes maken. Ook een eetkamertafel is een goed idee. Zo kun je al vroeg in het jaar heerlijk buiten eten onder de Hillhout overkapping.

Een tuinwerkplek onder je Hillhout overkapping

In de winter kun je de Hillhout overkapping goed gebruiken om je tuinmeubilair op te ruimen en om potplanten veilig weg te zetten. In de lente kun je er voor kiezen om een plantentafel te plaatsen. Zo kun je je stekken goed uitzoeken en zorgen dat de zaadjes van de planten die je in de tuin wilt goed opkomen. Je hebt dan een fijne plek, zonder dat je hele keuken of huiskamer onder de potgrond zit. Je hebt dan de rust en de ruimte om je even echt te focussen op je planten.

Jouw fietsen netjes opgeruimd onder een Hillhout overkapping

Wanneer je veel fietst in de zomer, dan is het niet altijd handig om de fietsen telkens maar weer op te bergen in de schuur. Je kunt ze ook keurig wegzetten onder de Hillhout overkapping. Zeker voor een nachtje of een paar dagen is dat een prima optie. Wanneer je gasten krijgt of lekker wilt gaan zitten, dan zet je de fietsen even op hun eigenlijke plaats. Je ziet het, zo’n overkapping is heel erg handig én ook nog multifunctioneel!

Mobiele versie afsluiten