zocultuur.nl

Ga je trouwen? Neem een DJ voor bruiloft

DJ voor bruiloft

Bruiloften zijn zo ontzettend leuk! Iedereen zet zijn beste beentje voor om er goed uit te zien, de ceremonie is hartverwarmend, en de receptie is gezellig. Over die receptie wil ik het graag met je hebben. Want ben jij een bruiloft aan het plannen? En weet je niet waar je moet beginnen voor de muziek? Dan heb ik een tip voor je. Neem een DJ voor bruiloft. Alle muziek zal tijdens de receptie in ieder geval geregeld zijn, en jij kunt lekker genieten van een leuke bruiloft. De vraag is nu, waar let je zoal op bij het nemen van een DJ voor bruiloft?

Professionele DJ

Het allerbelangrijkste bij het nemen van een DJ voor bruiloft, is dat het een professionele DJ is. Het laatste wat je wil is dat de buurjongen van je neefje uit de grote stad komt, en er een bende van maakt. De nummers worden niet mooi aan elkaar geregen, de nummers worden te kort gespeeld, en de muziek spreekt niemand aan. Dat is toch een drama. Als je een professionele DJ voor bruiloften inhuurt, weet je zeker dat je te horen krijgt wat je wil horen. Belangrijk is wel dat je met de DJ van tevoren afspraken maakt. De eerste dans moet bijvoorbeeld met een bepaald nummer gebeuren, en daarna krijgt de DJ vrij spel. Als jullie alleen 70s muziek willen, kun je dat gewoon aangeven. Of je geeft geen instructies en dan weet de DJ voor bruiloften zich ook goed te redden. Inspelen op het publiek is hierbij het belangrijkste.

Apparatuur en reiskosten

De meeste DJ’s hebben hun eigen apparatuur. Zorg dat je vantevoren daarnaar vraagt, zodat je weet wat je kunt verwachten. Ook kan het zijn dat een DJ voor bruiloft zijn of haar eigen lichtapparatuur heeft, zoals discolampen. Deze zijn belangrijk voor de sfeer, dus vraag ook hier naar. Anders zul je nog wat lichtapparatuur bij moeten huren. Ook is het handig om een DJ voor bruiloften in te huren die een beetje in de buurt is van de locatie, anders kunnen de reiskosten hoog oplopen.

Verzoekjes voor de DJ voor bruiloft

Sommige DJ’s nemen geen verzoekjes aan, anderen wel. Het is eigenlijk het leukst als een DJ voor bruiloft wel verzoekjes aanneemt, om de gasten tevreden te houden. Het is over het algemeen bekend dat het bij bruiloften best wel flink eraan toe gaat op het gebied van drank, en dan is het het leukste om nummers aan te vragen. Veel plezier met je bruiloft!

Mobiele versie afsluiten