Berget Lewis zoekt jou voor het ZO! Gospel Choir Jr.

Audities ZO! Gospel Choir Jr.

Ingediend door editor op do, 12/04/2012 - 14:01.

Dit project wordt opgestart in navolging van het succesvolle ZO! Gospel Choir dat in 2011 glansrijk op televisie de koorcompetitie Korenslag wist te winnen. Het koor bestond op dat momnet slechts 3 maanden maar dat vormde geen enkele beperking om er met vlag en wimpel boven uit te steken.

De gehanteerde filosofie is even simpel als effectief. Voer een streng selectiebeleid en biedt dit jonge zangtalent een professionele werkomgeving waarin eisen worden gesteld gelijk aan hetgeen de standaard is in de professionele entertainmentwereld. Leg de begeleiding in handen van nationale en internationale professionals, die wekelijks zelf nog op de bühne staan en hun sporen in het vak ruimschoots hebben verdiend. Koppel daar een stevig en bovenal professioneel netwerk aan en je hebt een recept voor succes.

Het ZO! Gospel Choir is in 2011 al te zien geweest in TV producties als X-Factor, Pink Ribbon Award Gala, Villa Achterwerk, Opening Uitmarkt 2011, Sta op tegen kanker, Life and Cooking en de Top2000. Optredens zijn er ondermeer geweest op het Goois Jazz Festival, Dance Valley, de Miljonairsfair en de Dag van de Publieke Omroep. Verder zijn er singles opgenomen met Angela Groothuizen en The Partysquad. Kortom een zeer succesvol jaar voor het ZO! Gospel Choir, en een succes dat nu wordt voortgezet met het ZO! Gospel Choir Jr.

Het initiatief voor het ZO! Gospel Choir Jr. is genomen door Charmaine Charlemagne het jongste koorlid en tevens één van de leadzangers van het ZO! Gospel Choir.  Voor de muzikale leiding tekent zangers Berget Lewis. Verder zullen er tal van gastdocenten workshops gaan verzorgen waaronder Edsilia Rombley, Adlicious , Shirma Rouse, Jenny Lane. Aan het project zijn verder verbonden Dr. Kevin Turner van het Music Department of the University of Alabama (UAB Gospel Choir) en de Amerikaanse topproducer Rob Lewis. Lewis onder meer de vocal coach van topartiesten als Christina Aguilera, Patti Labelle en P. Diddy.

Het ZO! Gospel Jr. is een voorloper van de Talent Academy, een initiatief van ZO! cultuur dat zich exclusief gaat richten op het laten excelleren van jong talent en hen begeleiden om uit te groeien tot volwaardig (professionele) artiesten.

Berget Lewis zoekt jou voor het ZO! Gospel Choir Jr.